PHOTO BOOTH VAN

Единствениот фото киоск во “Volkswagen“ олдтајмер комбе

Volkswagen T2 модел од1979-та година + Најнов и најмодерен дигитален
фото киоск со вградена професионална камера, студиско осветлување и мобилна фото лабораторија.

Изнајмете го фото киоскот за Вашиот настан!

Доколку организирате било каков настан: промоција на нов производ, роденден за компанија или приватна забава, свадба итн. фото киоскот кој го нудиме е супер решение. Единствено во Македонија нашиот фото киоск има можност да се постави на било која локација во затворен или отворен простор, но и во нашето уникатно и единствено VW T2 комбе.

Резервирајте го Веднаш: +389 77 546 208 | contact@zebraproduction.net

Како Функционира фото киоскот?

Навистина е едноставно, пред Вас се наоѓа дисплеј на допир на кој оставате Ваш Mail за сите фотографии кои ќе ги фотографира киоскот да може да ви ги испрати на Mail. За 10 секунди треба да се подготвите и да земете реквизити во рацете и да направите безброј фотографии. Неколку од омилените фотографии киоскот автоматски ќе ги испечати и ќе ги дизајнира (имаме стотици готови дизајни и предлози за секаков вид на настан). Тоа е тоа, останува доколку сакате фотографиите да ги добиете на Вашиот смартфон, да ги пренесете бесплатно преку Bluetooth уредот на нашиот киоск.

Резервирајте го фото киоскот, веднаш!

Доколку сте заинтересирани, нашиот фото киоск или фото киоскот заедно со нашето комбе ги добивате по промотивна цена доколку настанот го покрива нашата продукција од технички дел, но се разбира дека и само фото киоскот и комбето се секогаш тука за одделно да ги понудиме и изнајмиме за Вашиот настан.
Контактирајте не веднаш, +389 77 546 208 | contact@zebraproduction.net

NEQUE PORRO
EST QUI DOL

Lorem ipsum dolor sit amet

You must be logged in to post a comment.
Menu